EXPERTIZE CONTABILE SI FISCALE, Servicii Financiar Contabile Baia Mare, Contabilitate Fiscala, Firma de contabili, Servicii de contabilitate Baia Mare, Contabilitate Baia Mare
Versiunea in limba ROMANA ENGLISH version Versione ITALIANA
Contabilitate Baia Mare

SC EVICON SRL, este o societate de expertiza contabila, cu capital privat, autorizata de catre Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, autorizata de catre Camera Consultantilor Fiscali din Romania, isi desfasoara activitatea conform legislatiei romanesti in domeniul financiar-contabil si fiscal. Avem un colectiv compus din 5 profesionisti contabili, care asigura servicii de calitate superioara. Clientii nostrii isi desfasoara activitatea in diverse domenii: productie, servicii, comert, si provin din Romania si alte tari membre UE si extraUE (Italia, Spania, Cipru, Luxemburg, Olanda, Elvetia, etc).

Echipa noastra ofera servicii personalizate, in domeniul financiar-contabil, in functie de nevoile clientului. Va sta la dispozitie o echipa formata din: expert contabil, inspector resurse umane, consultanti fiscali si economisti.

Evicon SRL va scuteste de povara actelor si rapoartelor contabile, de multitudinea declaratiilor ce trebuiesc depuse la diverse institutii ale statului, si de stresul taxelor si impozitelor, astfel d-voastra castigati timp sa va conduceti afacerea.

Evicon este la curent cu noutatile legislative, clientii nostrii beneficiind de eficacitate fiscala, cat si diminuarea riscului fiscal.

Specialistii nostrii, va ofera in cel mai scurt timp posibil cele mai bune variante de aplicare a legislatiei tinand cont de domeniul dumneavoastra de activitate, si de complexitatea problemelor.

Informatiile care circula intre clienti si noi, sunt confidentiale, acestea fiind garantate prin contract.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor servicii de inalta calitate profesionala in domeniul financiar contabil si fiscal, avand ca principal obiect de activitate servicii de contabilitate financiara si de gestiune, revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal, salarizare si resurse umane si nu in ultimul rand, managementul financiar-contabil.

Contabilitate Baia Mare, Servicii de contabilitate Baia Mare, Firma de contabili Contabilitate Fiscala, Servicii Financiar Contabile Baia Mare, EXPERTIZE CONTABILE SI FISCALE
Expertize contabile si fiscale, Contabilitate Baia Mare, Servicii de contabilitate Baia Mare, Firma de contabili, Contabilitate Fiscala, Servicii Financiar Contabile Baia Mare